261. Skrämmande (155 av 365)

Berlin är en, på många sätt och vis, fantastisk stad. Det är lätt att förflytta sig och finns massor att se. Både underbart och hemskt. Att se kulhål på husväggarna, på östsidan, känns främmande och obehagligt. Må vi aldrig behöva uppleva det östtyskarna fick uppleva.

Kulhål 2

 

Kulhål

4 kommentarer på “261. Skrämmande (155 av 365)

Add yours

  1. Berlin är en vacker stad. Har varit där många gånger bl.a. det året när muren revs och när vi kom över till f.d. öst så var det väldigt skrämmande. Det är nog dax och resa igen dit – det är absolut mycket som har hänt

  2. Måste ha varit riktigt intressant att besöka öst efter murens fall. Har varit dit ett par tillfällen och tycker att staden är otroligt trevlig och härlig. Väl värd ett besök….eller fler 🙂

  3. Ja, Berlin är en trevlig stad. Ryan Air är väl inte alltid så trevligt, men det var mycket bekvämare att ta sig till Berlin, för mig i alla fall, när de flög från Skavsta.

    1. Vi körde bil dit den här gången och det var faktiskt riktigt smidigt. De har bra vägar och bra färjeförbindelser. Sen är det roligt att se omgivningarna och de små byarna som man ibland kör i genom. Vi kommer nog att göra om den resan igen.

Lämna gärna feedback!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: